Kiedy server bedzie online bo nie wiem ?
Posty użytkownika skra
Prowadzisz serwer Minecraft? Wrzuć jego prezentacje do działu reklam serwerów :)
-
-
Server upada cy co bo ofline czy edycje robicje prosze powiedzcie
-
-
prosze dodaj nie moge wejść serio pisze coś mi wyskakuje no wcesniej z kaarollem budowaliśmy na mojej wyspie
-
-
Czemu serwer jest od premium ?
-
Imię: Oskar
Nick na serwerze: Oskar
Tryb: Sky Block
Dzień Dobry chiałbym Zostać Helperem Na Trbie Sky Block Lubię Serwer Kiwimc.pl Bardzo Lubię w niego grać Lubię Pomagać. Lubię Zwierzęta, Gry, Zabawy, Polski, Matematyka, Informatyka.
Jak wspominałem wcześnie. Lubię pomagać ludziom i to bardzo bardzo. Jak będę helperem Będę jesce Bardziej Pomagać ludziom. Moje zainteresowania Chemia, Fizyka (Nie mam jescze w szkole), Informatyka, Polski, Matematyka. Bardzo proszę żebym został Helperem. Bardzo mi na tym żalezy
-
Tryb Serwera : SkyBlock
Nick: Oskar
Kara: Ban za Obrażanie Moderatora nakładał kare Przez Kaaroll99
Sytuacja: Ban
Ode mnie: Pszepraszam za obrażenie Moderatora Prosze Odbanuj Bede Dobry tylko Odbanuj proszę.
-
Pszepraszam za te podania Bardzo Bardzo Psepraszam
-
Coś o sobie Nazywam się Oskar lubię minecraft i wasz serwer che zostaćprogramista Bardzo Prosze o podanie na helpera Znam komendy
-
Coś o sobie Nazywam się Oskar lubię minecraft i wasz serwer che zostaćprogramista Moje dosw
-
Heja che byc adminem znam wsystkie komendy lat 14 nazwa na serweze Oskar prosze o admina bo che pomagac graczom