Posty użytkownika Macioch1

Imie: Szymon

Nick na serwerze: Macioch1

Nick na discord: Macioch1#9320

Cos o sobie: Nazywam się Szymon Uwielbiam grać w piłkę a także w koszykówkę. Często jeżdżę na bmx. chciałbym zostać Informatykiem-Piłkarzem. Moje doświadczenie z minecraft zaczęło się od 2016 roku. Posiadałem własny server jakieś 4miesiące ogarniam pluginy. Umiem je nawet wgrywać. Wymienię komendy kturę znam //wand , //set , /ban , /mute , /gamemode , /enchant , /kit , /warp , /setwarp , /createkit , /kick , /banip i wiele więcej nie bendę wymieniał. To teraz coś o życiu prywatnym chodzę do szkoły podstawowej w [wycinam miasto dla twojego dobra //artur]. po szkole chciałbym iść do technikum informatyczne. Przemyślałem swoje czyny czyny ułatwianie sobie gry przez multikonta. Jeśli zawracam głowę to przepraszam. Posiadam też socialmedia kture nie są popularne .Pozdrawiam Cieplutko z rodziną. PS. Macie dużo pracy więc chciałbym was odciążyć lecz wam stale zawracam głowę problemami. Mogę grąc od 2 godzin do 4. chyba wszystko. Pooozdro.

Tryb serwera:

Twój nick na serwerze:

Nick gracza, na którego składasz skargę: karoll99

Opis sytuacji: poczontkoy niesluszny kick pozniej bany niesluszne. Jesli nie chccecie mnie odbanowac prosze o zwrot pieniędzy z vipa

Dowód: bez dowodów karol sie na nadaje na administartora zwykły ham i tyle z niego!

Tryb serwera:

Twój nick na serwerze:Macioch1

Typ kary (ban, mute): Kto nakładał karę (nick)?: karoll99

Opis sytuacji: niesluszny ban za niby wyzywanie administracji poczontkowwy kick za nic puzniejszy ban na 10m za nic i puzniej ban za nic na 3 dni

Coś od siebie: prosze dać unbana bo zloże skarge na administracje Hamstwo I niesluszny ban jeżeli nie zostane odbanowany w 1godzine prosze o zwrot pieniędzy z vipa!

Tryb serwera: Skyblock

Imie: Szymon

Nick na serwerze: Macioch1

Nick na discord: Macioch1#9320

Cos o sobie: (rozpisz się) Mam na imię Szymon chciałbym studiować informatyke jak na razie dobrze mi idzie.

Jestem fanem piłki nożnej bardzo lubię w nią grać jak na bramce także jako napastnik. Bardzo lubię grać w gry komputerowe szczególnie w mc. Gram na serverze od 2018 roku ale niestety na innym koncie hgchamp98. chciałbym być z moim teamem top 1 wyspa ale niestety jak na razie mamy #5. to już chyba koniec. Pozdrawiam Was gorąco i proszę o jak najszybsze rozpatrzenie Podania żegnam Stachu Dżons