~~~~~~~~~~~~
🥁 DOBRY SERWER MINECRAFT JEST JAK DOBRY ŻART - nie umiem robić dobrych żartów 🥁
No ale ten... I tak chcesz zagrać?
Mamy ziomka co buduje delmy! 🧈
https://discord.gg/qpgRuxm24U - link do serwera discord. Możesz też wyszukać nasz serwer na platformie Disboard po wpisaniu frazy "Minecraft" :DD
POLECAMY SIĘ!
A jeżeli bardzo nie chcesz nas na discordzie
(
), to mamy też grupę na Messengerze... Możesz nas też znaleźć na Instagramie i tiktoku.
W ostateczności podamy też IP, ale na dłuższą metę WYMAGAMY jakiejkolwiek poza Minecraftowej formy kontaktu z administracją.
Oto ip: zkolagenistantonem.keyhost.gg
.......
Dobra, dobra, ale od początku-
Nasz serwer ma już ładne 5/4 miesięcy.
I DUŻO już przeżył -
🧠 Wpierw hosting na aternosie,
🧠 Potem wykupił nam hosting jeden ziomek, i dodaliśmy mody (stąd to + w nazwie )
🧠 Teraz hostuje jeden z 3 ownerow, i zastąpiliśmy mody datapackami- tym sposobem mamy pewne zmiany w gameplayu, a równocześnie każdy, nawet pechowiec któremu nie działa modloader może sobie pograć!
Serwer z historią, co nie?!
.......
Ale doświadczenie to nie wszystkie wszystkie cudowności jakie oferuje nasz przystojny serwer!
Poza tym oferujemy też: ⭐⭐⭐
- 🫂 CUDOWNĄ SPOŁECZNOŚĆ która trzyma się razem jak śliwki w kompot! ...Chociaż chyba nie tak szło to powiedzenie.
- 🔥 Ciekawy SERWER DISCORD, na którym możesz popisać sobie z ludźmi nawet jak nie chce ci się grać!
- 🗿 GŁĘBOKIE ROZMOWY....
hahahaha żartowałam XDDD ale miałeś minę myślałeś przez chwilę że coś sobą reprezentujemy XDDDD
- 📸 Kameralną atmosferę.
- 🐏 ADMINISTRACJE, KTÓRA SERIO SIĘ STARA, tu bez większej ilości wyjaśnień, nie chce mi się się starać lol
- 😃...uśmiech dziecka? w sensie na pewno zawsze jakieś dziecko się znajdzie... kurde, skończyły mi się pomysły
I NASZA NAJWAŻNIEJSZA OFERTA:
- ❗️TWÓJ WKŁAD W NASZĄ SPOŁECZNOŚĆ❗️
Bo jak każdemu malutkiemu serwerowi Minecraft zależy nam na tobie.
Gdy na serwerze gra 10 osób o każda z tych osób traktowana jest jak Bóg!
Więc dołącz do nas, buduj głupie delmy razem z nami.
... Tylko to z tym Bogiem to takie trochę metaforyczne, nie będziemy się do ciebie modlić i nie zbudujemy ci więcej niż 2 świątyń. No dobra może trzech jak ładnie poprosisz.
Pozdrawiamy: AniczPL i reszta moderacji serwera Survival+ 1.21.11 z kolagenem i stantonem
~~~~~~~~~~~~~~~
jeżeli to czytasz to zaśpiewaj kokodżambo