Minehost.pl - opinie

• Tragedia, wywala serwer, lagi. Reklamy i wszystko niezgodne z tym co jest na stronie i w umowie. Walczę o reklamację od kilku tygodni. Nie polecam

• Hosting wykorzystuje procesory, które kompletnie nie nadają się pod serwery Minecraft ze względu na słabą wydajność na single threadzie. W przypadku serwerów Minecraft bardzo ważna jest wydajność na single threadzie, a Minehost wykorzystuje 32 wątkowe procesory 3.0 GHz więc są to stare, serwerowe procesory typu xeon/epyc. Te procesory są stworzone dla środowisk wielowątkowych i są fatalnym wyborem pod serwer Minecraft.

• Nie słuchal bym sie kogos kto prowadzi swoj wlasny hosting serwerow minecraft, w mojej opini hosting Minehost jest dobry i fajnie sie gra (serwer nie laguje i wszystko chodzi płynnie jak na 20osob na serwerze)

• Ja mogę polecić hosting, nigdy nie miałem z nim żadnych problemów, parę problemów miałem do rozwiązania na supporcie, bo nie wiedziałem jak coś zrobić i dostałem pomoc. Jeżeli chodzi o serwer dla znajomych - polecam.

• a wiec tak serwer dziala bez modów dobrze nie laguje ale zeby dac mody trzeba sie nagimnastykowac dodaje mody przez FTP i silnik wywala mody i uruchamia serwer bez modow mody są zgodne z wersją napisalem w tej sprawie do suportu pomijajac fakt ze Pan Damian z suportu odpisywal mi po 20godzinach to jedyną jego odpowiedzia bylo to ze mody muszą miec inną wersje niz silnik tlumaczylem mu ze są takie same az wkoncu czekajc kolejny dzien na odpisanie napisalem na discordzie gdzie pan harnes mi pomogl i powiedzial ze silnik jest rozwalony w skrocie sprzedali mi zepsuty silnik aktualnie napisalem zgloszenie ale pewnie na wiadomosc zwrotną bede czekal kolejne 20godzin serdecznie nie polecam tego hostingu są to ostre c-wordy a pan damian ma już bombe pod balkonem bo stracilem przez niego pieniadze i czas pozdrawiam serdecznie

• Nowo utworzone posty pozostaną niedostępne dla innych, dopóki nie zostaną zatwierdzone przez moderatora.

• :)
    • :(
    • ;)
    • :P
    • ^^
    • :D
    • ;(
    • X(
    • :*
    • :|
    • 8o
    • =O