Wątek przeznaczony na opinie dot. hostingu minehost.pl

Minehost.pl - opinie
-
- Hosting Minecraft
-
artur9010 -
December 22, 2022 at 02:55
Prowadzisz serwer Minecraft? Wrzuć jego prezentacje do działu reklam serwerów :)
-
-
Tragedia, wywala serwer, lagi. Reklamy i wszystko niezgodne z tym co jest na stronie i w umowie. Walczę o reklamację od kilku tygodni. Nie polecam
-
Nie działa - serwer się wyłączył i nie chce wstać, FTP przestało działać.
-
Polecam serwer cieplutko do grania z kolegami idealny, tani hosting serwerow
-
Hosting wykorzystuje procesory, które kompletnie nie nadają się pod serwery Minecraft ze względu na słabą wydajność na single threadzie. W przypadku serwerów Minecraft bardzo ważna jest wydajność na single threadzie, a Minehost wykorzystuje 32 wątkowe procesory 3.0 GHz więc są to stare, serwerowe procesory typu xeon/epyc. Te procesory są stworzone dla środowisk wielowątkowych i są fatalnym wyborem pod serwer Minecraft.
-
Nie słuchal bym sie kogos kto prowadzi swoj wlasny hosting serwerow minecraft, w mojej opini hosting Minehost jest dobry i fajnie sie gra (serwer nie laguje i wszystko chodzi płynnie jak na 20osob na serwerze)
-
Ja mogę polecić hosting, nigdy nie miałem z nim żadnych problemów, parę problemów miałem do rozwiązania na supporcie, bo nie wiedziałem jak coś zrobić i dostałem pomoc. Jeżeli chodzi o serwer dla znajomych - polecam.
-
Nowo utworzone posty pozostaną niedostępne dla innych, dopóki nie zostaną zatwierdzone przez moderatora.
Ostatnia odpowiedź została udzielona więcej niż 90 dni temu, wątek ten jest prawdopodobnie przestarzały. Zaleca się utworzenie nowego wątku zamiast kontynuowanie tego.